imagesPublico aquesta nota per no oblidar-me de fer una anàlisi i reflexió més profunds.

Portava una estona “procrastinant” entre ticket i ticket del Redmine i he arribat a una conversa del Linkedin sobre “La Copia de Seguridad (Backup) del e-mail no garantiza la LOPD, el Archivado SI“. He recordat la de verificacions i controls que havia de fer quan em dedicava a assessorar empreses al respecte de la LOPD. He recordat el temps invertit, el cost per les empreses, i la de forats de seguretat que quedaven per tapar per manca de pressupost. En fi, temps i pasta malbaratats perquè la legistació no està alineada amb la producció del país. Ho fem tot excessivament complicat. Malauradament ESTEM TONTOS, sí.

Els americans això fa temps que ho han superat. Millor dit, no s’han complicat la vida. Filosofia anglosaxona. I gràcies a ella porten temps inventant el futur, portant la veu cantant en les TIC worldwide… Mentre nosaltres, discutim sobre si hem de fer backup o arxivat de mail per ser LOPD compliant.

En fi, prometo anàlisi i reflexió més profunda…. Però ara tinc feina intentant connectar a una passarel·la de pagament. Per cert, governants, aquí teniu feina per legislar. A veure si som capaços d’unificar el protocols amb els bancs i les seves passarel·les de pagament.

. – Xavier Roca Vilalta

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s