headhunter

La Vanguàrdia ha publicat un informe sobre els 25 perfils més buscats a Linkedin. És obvi que aquests perfils més buscats donen idea de per on es mouen les tendències tecnològiques. Sobre l’informe vull destacar alguns aspectes rellevants:

  1. El guanyador és el Social Media Marketing. O sigui que encara hi ha recorregut en aquest camp. Però potser on hem de centrar els esforços és en la “Media-Socialització” dels processos productius, objectiu: El BPM SOCIAL
  2. Entre els 4 primers es troben 3 de les tecnologies i/o estratègies potenciades per l’organització en la que treballo: Mobile Development, Cloud Computing, i Python. Això vol dir que anem bé. No cal preocupar-se, ANEM PEL BON CAMÍ!
  3. Entre els 10 primers perfils més buscats, només n’hi ha 3 que siguin purament tecnològics (els del punt anterior). Potser 3 més que sense deixar de ser tecnològics el seu fort és el negoci (Statistical Analysis and Data Mining, User Interface Design, Retail Payment and Information Systems). Els 4 restant son business purs. Ull, les TIC són una eina, es demanden més perfils experts que coneguin l’ús de les eines, i no tant els perfils que les construeixen.

Linkedin2013

. – Xavier Roca Vilalta

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s