En els temps que corren, els tècnics de mitjana edat que vam estudiar anglès al BUP i COU, però no l’hem necessitat per la feina, volem refrescar aquest idioma si aspirem a assolir amb èxit els reptes professionals que se’ns plantegen en el món global on ens desenvolupem.

Un bon amic, consultor de negoci, em va recomanar el programa duolingo. Després de 3 mesos d’ús us puc garantir que refrescareu bé l’anglès i que hi trobareu la manera de mantenir-lo sense gaire esforç. Es pot utilitzar des del browser (amb micro i altaveus) o des de un smartphone Android o iPAD/iPhone (només altaveu).

DuolingoEl sistema d’aprenentatge es basa en un arbre de temes que s’han d’anar completant. El sistema proposa repassar temes anteriors, desconec si és de manera aleatòria o per deducció en funció dels errors que es van cometen. També permet registrar coneguts i competir amb ells, comparant la seva evolució amb la teva.

I què passa si no sabem anglès?

Doncs us recomano el llibre de Ramón Campayo Aprende Inglés en 7 días (any 2006). Aquest senyor és un mentalista reconegut mundialment que ens fa una proposta diferent de com aprendre anglès mitjançant la memòria. Si menys no, és curiós.

APA, doncs! Som-hi!
. – Xavier Roca Vilalta

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s